امولسیفایرها موادی هستند که امولسیونها را تثبیت یا اجازه تولید آنها را در اولین فرصت می‌دهند. شیر بهترین نوع امولسیون طبیعی شناخته شده در طبیعت است. اگرچه، چربی تمایل دارد در سطح بماند که به عنوان سرشیر شناخته می‌شود اما چربی شیر به خوبی در آب پخش می‌شود که علت این پدیده نیروی دافعه بین روغن و آب است. محدوده ای که روغن و آب در تماس با هم قرار می‌گیرند در زبان علمی اینترفیس” یاحدفاصل گفته می‌شود.
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی می‌شود منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بمب چت|چت بمب|بمب چت بزرگ فروشگاه همه فوق تخصص گوارش خوب در تهران وارد کننده انواع متریال های داخلی ساختمان آموزش ارز دیجیتال حکمت و حکایت مجله حباب سبز tarazmarket هیوانس مشاوره و فروش دستگاه زیبایی